Ciudad Perdida 

Ciudad Perdida, de "Verloren Stad", is een historische plek en verborgen parel in het noorden van Colombia. Het is één van de oudste steden in Zuid-Amerika en stamt uit de tijd van de pre-Columbiaanse inheemse stammen. De stad ligt in de Sierra Nevada, een bergachtig gebied dat bekend staat om zijn mooie landschappen en rijke biodiversiteit.

Medellín 

Al decennia lang heeft Medellín de stempel van gevaarlijke stad. Vooral Comuna 13, door de locals trece genoemd, is een buurt waar je maar beter niet kan komen. Dit deel van de stad was immers het territorium van drugskartels, bendes en de guerrilla’s. Van Pablo Escobar tot aan de FARC, ze hebben allemaal hun steentje bijgedragen aan de onrust in en aan de wederopbouw van Comuna 13.

Guatapé

Guatapé is een kleine stadje in de regio Antioquia in Colombia. Het is gelegen op ongeveer een uur rijden van Medellín en staat bekend om de prachtige natuur en kleurrijke huizen.

Tayrona NP 

Natuurpark Tayrona is een van de meest populaire nationale parken in Colombia en ligt aan de noordelijke kust van het land, niet ver van Santa Marta en Cartagena.

Het park is ongeveer 150 vierkante kilometer groot, met kilometers strand en jungle. Er leven verschillende wilde dieren, waaronder de pinchéaapjes. Ook Ciudad Perdida ligt in dit mooie natuurgebied.