Over Lesley

Gewapend met mijn camera en paspoort reis ik de hele wereld over. Sinds 2012 bezoek ik de grote toeristentrekkers en ga ik op zoek naar de verborgen parels. Mijn mooiste foto's, leuke ervaringen en beste tips voor reisbestemmingen van over de hele wereld, bundel ik hier. Voor jou, om inspiratie op te doen, en voor mij, om zo mijn mooie herinneringen vast te leggen.

 

Heb je een vraag over een blog of een bestemming? Laat het mij weten via onderstaand contactformulier. Wil je graag met mij samenwerken? Meer informatie hierover vind je op deze pagina.


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Mijn verhaal

Al sinds ik mij kan herinneren, droom ik ervan om de wereld over te reizen. Hoog op mijn wensenlijstje stonden de Verenigde Staten en Latijns Amerika en mijn ultieme droom was natuurlijk een echte wereldreis, waarbij ik alle mooie plekjes van de wereld wilde ontdekken.

Fast forward naar 2012. In dat jaar moest ik, na drie tijdelijke contracten, verplicht drie maanden mijn werkplek verlaten. Ik besloot al mijn zuurverdiende geld in een taalcursus in Barcelona te steken en na die ene zomer was mijn oude droom springlevend. Ik pakte mijn hobby’s, schrijven en fotograferen, weer op en begon mooie reisverhalen te verzamelen en vast te leggen.

Steeds vaker kwamen vrienden, familie en kennissen bij mij uit voor adviezen en tips voor hun volgende vakantiebestemming. Daarom bundel ik hier mijn mooiste foto's, leuke ervaringen en beste tips voor reisbestemmingen van over de hele wereld. Als inspiratie, voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe bestemming.