Bryce Canyon: Een van Amerika’s geheime parels
Utah · 27. juni 2024
Bryce Canyon National Park is een nationaal park in het zuidwesten van de staat Utah. Waarschijnlijk ken je de unieke gekleurde rotsformaties wel. Deze zogenaamde hoodoos zijn door erosie ontstaan en dankzij de samenwerkende krachten van het vriezen en dooien worden de kalk- en zandsteenformaties langzaam geërodeerd.

Las Vegas: 5 tips om optimaal te genieten
Nevada · 20. juni 2024
Ooit was Las Vegas niet veel meer dan een klein stadje in de woestijn. Vandaag de dag is het de bestemming voor plezier, gokken en uitgaan. En dat gebeurt natuurlijk, geheel volgens Amerikaans gebruik, heel uitbundig. Inmiddels zijn veel van die grote casino's, waar artiesten als Elvis, Frank Sinatra, Dean Martin en Sammy Davis Jr. optraden, gesloopt en zijn daarvoor hotels, winkelcentra en themaparken voor in de plaats gekomen.

10 dingen die je moet doen in Barcelona
Spanje · 13. juni 2024
Zon, zee, strand en gezelligheid heb je in overvloed in Barcelona. De hoofdstad van Catalonië, en de op een na grootste stad van Spanje, is dag en nacht springlevend en gezellig. Liefhebbers van architectuur kunnen hun hart ophalen in Barcelona, dankzij de handtekening van één man, Antonio Gaudi.

Reisroute: Culinair Andalusië
Reisroutes · 06. juni 2024
Dankzij de rumoerige geschiedenis, waarin Moorse, Joodse en Romeinse culturen afwisselend het voor het zeggen hadden, is er in Andalusië een diverse en smaakvolle keuken ontstaan. Gerechten als gazpacho, salmorejo, jamón ibérico en espeto de sardinas komen hier vandaan en ook deze regio kent natuurlijk een eigen variant van de paella.

Roadtrip langs de Amalfikust
Italie · 04. juni 2024
Als je een lijst zou maken van de mooiste plekken ter wereld, dan zou de Amalfikust in Italië in de top tien komen te staan. Dit is de kust die beroemd is om de haarspeldbochten, adembenemende uitzichten, zoete citroenen, charmante hotels en pittoreske stadjes.

Reisroute: De mooiste plekken van Florida
Reisroutes · 30. mei 2024
Florida wordt niet voor niets ‘the Sunshine State’ genoemd; een rondreis door Florida is gegarandeerd zon, zee, strand en plezier. Dat maakt het een toegankelijke en ideale bestemming voor families met kinderen van één tot honderd jaar. Een ding weet je zeker, in Florida zal iedereen zich vermaken.

Wat neem je mee naar Ciudad Perdida?
Planning en voorbereiding · 27. mei 2024
Vorige maand schreef ik over mijn tocht naar Ciudad Perdida. Ik blijf erbij, als je naar Colombia gaat, mag je de Verloren stad zeker niet overslaan. Maar wat neem je mee op zo’n excursie?

De perfecte foto’s van Italië
Italie · 20. mei 2024
Voor mij is foto’s maken tijdens een reis ontzettend belangrijk. Het brengt je terug naar die mooie herinneringen en het geeft zoveel meer waarde aan alle verhalen die je kan vertellen als je thuiskomt.

Los Angeles en Hollywood
Californië · 13. mei 2024
Los Angeles in Californië is waarschijnlijk een van de meest geroemde, bezongen en gefilmde steden ter wereld. En dat is logisch! Het is een plaats met prachtige stranden, zonnige dagen en vele populaire attracties en bezienswaardigheden.

Ciudad Perdida
Colombia · 06. mei 2024
Ciudad Perdida, de "Verloren Stad", is een historische plek en verborgen parel in het noorden van Colombia.

Meer weergeven