Los Angeles en Hollywood
Californië · 13. mei 2024
Los Angeles in Californië is waarschijnlijk een van de meest geroemde, bezongen en gefilmde steden ter wereld. En dat is logisch! Het is een plaats met prachtige stranden, zonnige dagen en vele populaire attracties en bezienswaardigheden.
Ciudad Perdida
Colombia · 06. mei 2024
Ciudad Perdida, de "Verloren Stad", is een historische plek en verborgen parel in het noorden van Colombia.

Barcelona voor beginners
Spanje · 29. april 2024
Iedereen zou Barcelona minimaal één keer in zijn leven moeten bezoeken. De Catalaanse hoofdstad is een bruisende stad en stelt nooit teleur.
Guatapé
Colombia · 22. april 2024
Guatapé is een kleine stadje in de regio Antioquia in Colombia. Het is gelegen op ongeveer een uur rijden van Medellín.

De natuur van Costa Rica
Costa Rica · 15. april 2024
Voor degenen die op zoek zijn naar een bestemming die mooi, groen en duurzaam is, dan staat Costa Rica op nummer één. Voor een klein land in Midden-Amerika dat maar 30.000 vierkante kilometer groot is, is er veel te zien en te doen.
Roadtrip langs de Amalfikust
Italie · 08. april 2024
Als je een lijst zou maken van de mooiste plekken ter wereld, dan zou de Amalfikust in Italië in de top tien komen te staan. Dit is de kust die beroemd is om de haarspeldbochten, adembenemende uitzichten, zoete citroenen, charmante hotels en pittoreske stadjes.

Ybor
Florida · 01. april 2024
Ybor City is een historische en, vooral bijzondere, wijk in Tampa, Florida. Het werd opgericht in de late 19e eeuw door tabaksbaronnen en was ooit het centrum van de tabaksindustrie van de Verenigde Staten.
Rondreis door Cuba
Cuba · 25. maart 2024
Cuba is het grootste land in het Caribisch gebied. Het land is staat bekend om de heerlijke rum en goede sigaren. En natuurlijk kent iedereen het beeld van de kleurrijke straten met de oldtimers. Maar Cuba heeft veel meer te bieden dan dat!

Busch Gardens: Bezoek Afrika in Florida
Florida · 18. maart 2024
Op ongeveer 75 mijl ten westen van Orlando liggen de Busch Gardens, Tampa. Dit themapark is geïnspireerd op de cultuur en natuur van Afrika en is een fijne afwisseling na alle drukke en sprookjesachtige Disney-parken in Orlando.
Death Valley NP
Nevada · 11. maart 2024
Death Valley National Park is een Amerikaans nationaal park dat ligt in het oosten van Californië. Het park staat bekend om zijn ongelooflijke landschappen, waarbij uitgestrekte woestijnen, hoge bergtoppen en kleurrijke canyons zorgen voor een fantastische ervaring en een adembenemend uitzicht.

Meer weergeven