Sevilla

Ben je op zoek naar een fijne vakantiebestemming voor de feestdagen? Vergeet Oostenrijk en Zwitserland en ga naar Spanje! Een echt bijzondere kerstvakantie beleef je in flamenco-stad Sevilla.

Valencia

Deze fijne stad in Spanje is gelegen aan de Middellandse Zee. Het is de derde grootste stad van Spanje en de hoofdstad van de autonome regio Valencia. De stad heeft een rijke geschiedenis en staat bekend om zijn prachtige architectuur, heerlijke culinaire scene en levendige cultuur. 

Barcelona

Iedereen zou Barcelona minimaal één keer in zijn leven moeten bezoeken. De Catalaanse hoofdstad is een bruisende stad en stelt nooit teleur. Barcelona heeft een rijk cultureel en historische erfgoed, prachtige stranden, heerlijke keuken en een levendig en fantastisch nachtleven. Is dat nog niet genoeg? Sportliefhebbers kunnen hun hart ophalen bij de grootste voetbalclub van het land en de architectuurfans weten vaak niet wat ze zien.

Ronda

Ronda is een klein en prachtig stadje in het zuiden van Spanje. De stad staat bekend om de indrukwekkende brug, de Puente Nuevo, die boven de Tajo-kloof hangt, maar dat is niet het enige. Het gezellige centrum staat namelijk vol met historische gebouwen en monumenten. 

Cityscapes Spanje

Van het bruisende Barcelona tot het historische Bilbao. In Cityscapes Spanje over de populairste steden in Spanje ontdek je de leukste bestemmingen, achtergrondverhalen, lokale lekkernijen en bijzondere tips.

¡Buen viaje!